sobre_rodes
vermuteria

És francesa, de línies arrodonides i va sobre rodes des de 1975. Després d’alguns anys de carretera i molts quilòmetres a l’esquena, arriba a casa nostra per renéixer i convertir-se en una atractiva vermuteria.

Equipada amb sortidor de cervesa, sortidor de vermut, neveres, licors i tot el que puguis esperar d’un bar però sobre rodes, perquè pugui desplaçar-se on vulguis.
La Vermuteria està preparada per refrescar-te els dies i les nits amb els millors combinats i originals mojitos fent de cada festa un esdeveniment especial.

Vols organitzar una festa, un casament o un esdeveniment en un entorn especial?

La vermuteria s’adapta a les teves necessitats durant el dia per oferir-te un original aperitiu, o de nit , amb una barra de combinats prèmium i mojitos amb una gran varietat de gustos.

Necessites diferents propostes gastronòmiques per al teu esdeveniment?

Ens agrada treballar en bona companyia, per això col·laborem amb diferents food trucks que ofereixen propostes gastronòmiques de qualitat i amb productes de proximitat.

T’agrada la música i vols que formi part de la teva festa? 

La vermuteria forma part del cicle itinerant de música en directe vermusic.cat , una proposta cultural i gastronòmica que dóna valor al territori amb propostes musicals de qualitat en entorns especials i únics.
Si vols organitzar un concert especial i ambientar la teva festa amb una proposta musical feta a mida, no ho dubtis, explica’ns-ho i ho farem junts

X