Juny, 2018

6JUNY - 8JUNY 610:15JUNY 8VERMUSIC / VILADOMIU VELL6, 7, 8 JULIOL 2018

Més informació

Vermusic s’instal·la els dies 6, 7 i 8 de juliol a la colònia de Viladomiu Vell amb un programa únic amb bandes tribut de primer nivell.
No us perdeu un cap de setmana especial al Berguedà, amb activitats de matí, tarda i nit, amb les propostes gastronòmiques de les food trucks, música en directe, i molt més.
Atenció al cartell!!!

Abbey Road està considerada la banda tribut a Beatles número 1 d’Europa i ells són els encarregats d’obrir el cartell d’un cap de setmana únic a la petita colònia tèxtil de Viladomiu Vell.

El dissabte des de les 11:00 i fins la matinada gaudirem d’activitats per a tots els públics, des d’un vermut musical, la trobada de les mítiques vespes de l’Scooter Club Berga a les 18h.
A les 19h l’espectacle “L’aniversari” de Cosinsart ens farà partíceps d’un espectacle molt especial.
Si encara no coneixeu al joveníssim Biel Comas, no deixeu de fer-ho, també serà a Viladomiu Vell a les 20:30, sabreu tot el que es pot fem amb una guitarra.
A les 23:00 un altre concert especial, el tribut a Rolling Stones, els anys i la gran experiència de cada un dels seus components els ha fet guanyar-se una reputació digne i del tot merescuda perquè Smoking Stones sigui una de les millors i més fidels bandes tribut als Stones.

Diumenge a les 12:30 una proposta musical fantàstica de la mà de David Ros amb versions de tots els temps per un vermut musical que no us deixarà indiferents.
A les 20:30 serà l’últim dels concerts tribut, i com no podia ser d’una altra manera, El Último de la fila arriba de la mà de Querencia Animal.

Ens veiem a Viladomiu Vell amb un cartell de luxe i amb moltes ganes de gaudir-ho plegats!

X