Maig, 2018

27MAIG10:00- 22:01CONCERT / JOAN ROVIRA27 MAIG 2018 / FÀBRICA DE CAL METRE / GIRONELLA

Més informació

El diumenge 27 de maig arriba a La Fàbrica de Cal Metre de Gironella una proposta musical i cultural per a gaudir-la en família.
A les 12:30 Concert de Joan Rovira (Premi Enderrock 2018) (Entrada: 7€/ 5€)
A les 17:00 Presentació del conte “Gironella, un viatge en el temps” i tallers en família. (Entrada Gratuïta)

Després de convertir-se en artista revelació als Premis Enderrock 2016 amb el seu primer treball “Peix sense espina” el músic de les Terres de l’Ebre torna a repetir premi amb el seu nou disc “Encara tenim temps” (Premi Enderrock 2018 al millor disc de cançó d’autor).

El diumenge 27 de maig, Joan Rovira arriba a Gironella amb un concert acústic, proper i en horari familiar per fer-nos gaudir del seu positivisme enèrgic  capaç de fer ballar i emocionar a tothom.

Entrada: 7€ / 5€ Anticipada*
* Entrades anticipades a: Llibreria Guinó de Gironella i Ajuntament de Gironella

 

A les 17:00, no us perdeu la presentació i els tallers familiars que ens porten a viatjar en el temps. Ens endinsarem en la història del Roc, l’Eulàlia, el Martí i l’Anna, quatre amics de la mateixa escola que aprofiten el fil del riu Llobregat per descobrir el municipi i repassar la història de Gironella.
“Gironella, un viatge en el temps” és el nom del conte infantil escrit per la berguedana  Rosa Massaguer i les il·lustracions de la dibuixant Bernadette Cuxart.

* Entrada Gratuïta

 

 

X